Besplatan ulazak u životinjski svet za vaše mališane na ORkiCA radionicama – DA POSTANEMO VELIKI LJUDI OD MALIH NOGU!

Otvorili smo pravo edukativno i živopisno životinjsko carstvo za malšane, vaše je samo da ih pustite da uživaju na ORkiCA radionicama i nauče sve o životinjama.

“Mama možemo li da uzmemo kucu?”, “ Tata kako izgleda koza?”,  “Zašto krava daje mleko, a meda spava tokom zime?” – koliko puta ste čuli ovakva i slična pitanja od svojiih mališana?

U poslednje vreme sve češće čujemo savete psihologa da deca koja žive sa životinjama ili se druže sa njima razvijaju mnogo veću odgovornost, empatiju i ono najvažnije, izrastaju u humane ljude. 

A šta ako možete da omogućite svojoj deci da zavire u svet životinja i kroz igru nauče sve o njima? Da razumeju koje su farmske,  a koje divlje životinje, kao i kako da ih usreće, ali i da prepoznaju šta ih ljuti? Da kroz kreativne sadržaje i praksu saznaju zašto je važno očuvanje prirode i kako otpad može da naudi životinjama?

Da nauče da naprave privremene kućice za napuštenu životinju, a kasnije sa svojim drugarima poklone dom maci ili kuci na ulici i steknu osećaj darivanja i humanosti.

A zamislite da možete sve to da priuštite svom detetu i to besplatno?

Organizacija ORCA započela je posebne dečje radionice koje poseti više od 800 mališana godišnje! Sve što je potrebno jeste da prijavite vaše mališane ukoliko imaju između šest i dvanaest godina. 

I to nije sve – najvernije ORkiCA mališane koji budu prisustvovali svim radionicama čekaju zajednički izleti i akcije. Sve što nauče na radionicama moći će da primene kako bi zaštitili prirodu i životinje.

Rezervišite svoj termin za radionicu odmah, broj mesta je ograničen. 

Svakog četvrtka od 18 do 19 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd (Takovska 8).

Važno je znati:

Većina dece prirodno voli životinje. Dete koje nauči da se brine za životinju i prema njoj se postupa ljubazno i strpljivo, može dobiti neprocenjivu obuku u učenju da tretira ljude na isti način.