Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti.

U nedelju, 17. novembra 2019. godine, u hali 1 Beogradskog sajma, okupljaju se psi mešanci i njihovi ponosni vlasnici. Oni će biti deo VELIKE GODIŠNJE IZLOŽBE PASA MEŠANACA koju organizuje ORCA uz podršku Kinološkog saveza Srbije i Beogradskog sajma.

I ovogodišnju izložbu organizujemo pod sloganom „Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime želimo da ukažemo koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje napuštenog mešanca.

PRIJAVE

Pozivamo vas da popunite onlajn prijavni formular i što pre rezervišete učešće za svog ljubimca! Ukoliko prijavljujete više od jednog ljubimca, molimo vas da formular popunite za svakog psa koga izlažete. Poslednji rok za e-prijave pasa putem formulara je petak, 15. novembar 2019. godine do 13h.

Svoje pse možete prijaviti i u nedelju na dan izložbe od 9 do 10:45 časova. Ipak, zbog velikog interesovanja, a ograničenog prostora na sajmu, broj učesnika će ove godine biti ograničen. Zbog toga sugerišemo da e-prijavom što pre obezbedite svoje učešće! Važno je da znate da svi psi koji učestvuju na izložbi moraju u svom “pasošu za pse” imati potvrdu o vakcinaciji protiv besnila u poslednjih godinu dana.

Učešće na našoj izložbi je besplatno, međutim Sajam naplaćuje karte za ulazak u halu. Karta košta 350 dinara po osobi i plaća se na blagajni Sajma na ulazu u halu.

Deca uzrasta do 12 godina ne plaćaju kartu.

PROGRAM IZLOŽBE

Program izložbe počinje u 11 časova i traje do 14 časova. Pre i nakon što prođe izlaganje vašeg psa, možete iskoristiti priliku da pitate veterinara sve što vas zanima o zdravlju Vašeg psa, zatim da pogledate šta radi ORkiCA, da se oprobate u sportskoj veštini Agility gde su i početnici dobrodošli i da se fotkate sa Vašim ljubimcem!

Samo vodite računa da se do 13:30h vratite do ORCA prostora zbog dodele nagrada!

KATEGORIJE

Već po tradiciji, biraćemo NAJmešance u sledećim kategorijama: Najkicoš, Najumiljatiji mešanac ili mešanka, Najglasniji mešanac ili mešanka, Najčupaviji mešanac ili mešanka, Najklempaviji mešanac ili mešanka, Najneposlušniji mešanac ili mešanka, Najlepši rep, Najtalentovaniji, Najlepši par – dete i ljubimac i Najsličniji lik – pas čiji izgled je najsličniji njegovom vlasniku. Glavna nagrada pripašće NAJmešancu 2019. godine! 

DEČJI KLUB ORkiCA

Za naše najmlađe, na izložbi organizujemo druženje u okviru Dečjeg kluba ORkiCAPravićemo skulpture pasa od recikliranog materijala, crtaćemo portrete, a naši modeli će biti krzneni takmičari lično! Bacićemo se u potragu za najveselijim psom, mrgudom i plašljivcem. Pozivamo drugare od 6 do 12 godina da nam se pridruže! Dete možete prijaviti putem ovog formulara. Ukoliko prijavljujete više od jednog deteta, molimo Vas da za svako dete popunite poseban formular.

AGILITY SPORT ZA SVE

Kao učesnici izložbe, imaćete prilike da se sa svojim ljubimcem oprobate u sportskoj disciplini Agility uz podršku tima iz Kinološkog društva „Polet“ koji će vam približiti ovu fenomenalnu pseću disciplinu i pokazati kako ona može biti korisna i dodatno zbližiti Vas i Vašeg ljubimca. Ukoliko želite da se oprobate, obeležite “DA” u prijavnom formularu.

PITAJTE VETERINARA

Veterinari iz Veterinarske ambulante Vet Planet će tokom izložbe biti na raspolaganju učesnicima i  odgovoriće na sva Vaša pitanja o zdravlju ljubimaca.

MEŠANAC PHOTO SESSION 

Učesnici izložbe će imati priliku da ovekoveče ovaj dan jednim PROFI PHOTO SESSION-OM. Fotografije će biti postavljene na ORCA Facebook stranici i moći će besplatno da se preuzmu.

Budite deo jedne plemenite priče, dođite da se družimo na izložbi!

Do tada pogledajte kako smo se proveli na XII Izložbi mešanaca: