U subotu, 8. marta, u Hali 1 Beogradskog sajma, održaće se gostujuća ORkiCA radionica “Druženje sa psima”, u okviru Međunarodne izložbe pasa svih rasa – CACIB 2020.

Okupićemo se u 9.45 časova u Hali 1 na ORkiCA prostoru, a od 10h će naši prijatelji iz Kinološkog društva “Polet” predstaviti zabavnu pseću disciplinu “Agiliti” i pokazati kako nas Agiliti može dodatno zbližiti sa našim ljubimcima (a i držati u formi)

Nakon toga, deca će moći da se oprobaju u Agilitiju, uz podršku iskusnog tima KD Polet, koji će im pokazati kako da svoju kucu vode kroz stazu sa preprekama. Možete povesti svog psa da učestvuje u ovoj vežbi, a ako nemate svoju kucu, nema veze – naši prijatelji iz KD Polet će decu upoznati sa dobro vaspitanim psećim drugarima koji nas čekaju na samoj izložbi.

Takođe, podsetićemo se načina na koji psi komuniciraju sa nama i kako deca mogu da se sa njima bolje razumeju, a provežbaćemo i način prilaska novim psima, što je važno za čuvanje njihove bezbednosti. Program traje do 11.45h.

PRIJAVITE SE PUTEM FORMULARA

VAŽNE NAPOMENE:

  1. Ulaz na sajam se plaća
  2. Ukoliko vodite svog psa, važno je da je pas uredno vakcinisan (u poslednjih godinu dana) i čipovan. Ne zaboravite da ponesete i pasoš vašeg ljubimca.

Vidimo se u nedelju, 8. marta, da se zajedno družimo sa psima na Sajmu.