Besplatne ORkiCA radionice o životinjama i prirodi. Broj mesta je ograničen, prijavite se. 

Prijavite mališane na ORkiCA radionice!

Svakog četvrtka od 18 do 19 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd (Takovska 8).

Proverite zašto ORkiCA radionice poseti više od 800 mališana godišnje! 

U moru raznih aktivnosti koje se nude deci, teško je odabrati baš onu koja bi savršeno odgovarala vašem mališanu. Sportovi, škole jezika, muzičke i dramske sekcije, samo su neke od brojnih izbora.

Pri odabiru vannastavnih aktivnosti, svaki roditelj se barem jednom zapitao:

  • Za šta se moje dete interesuje?
  • Za šta je moje dete talentovano?
  • Da li ću pogrešiti ako upišem dete na fudbal/balet/karate?

Nakon odabira, potrebno je da prođe neko vreme kako biste shvatili da li ste dobro odabrali ili je vreme da potražite neku novu aktivnost koja će kvalitetno ispuniti vreme vašeg deteta.

A šta bi bilo kada bi postojao čitav jedan mali svet u kojem nije bitno ko je za šta talentovan, da li više voli košarku ili fudbal ili još uvek nema nikakva interesovanja? Svet u kojem je dovoljno biti radoznao. Svet u kojem i dečaci i devojčice zajedno kroz igru uče o nečemu što nam je toliko blisko, a ipak  ga često zanemarujemo i podrazumevamo da znamo sve o njemu.

Jedan takav svet zove se ORkiCA. U njemu mališani uzrasta od 6 do 12 godina na radionicama i izletima uče o dobrobiti životinja i zaštiti prirode. ORkiCA ne zna za takmičenja, ocene, poene i svi su jednaki. Na kreativnim radionicama o kućnim ljubimcima, stanovnicima farme i , oglednim životinjama, učimo kako da odgovorno brinemo o životinjama. Zaštićene vrste, reciklaža, priroda Srbije, samo su neke od tema koje nam u ORkiCI pomažu da postanemo mali superheroji i zaštitimo prirodu.

I to nije sve – najvernije ORkiCA mališane koji budu prisustvovali svim radionicama čekaju zajednički izleti i akcije. Sve što nauče na radionicama moći će da primene kako bi zaštitili prirodu i životinje.

Rezervišite svoj termin za radionicu odmah, broj mesta je ograničen.