Prošle nedelje održana je prva u nizu radionica u Nišu u okviru akcije „Budi čovek prema životinjama: zaštiti ih znanjem“ koju sprovodimo uz podršku Albuma “Misija prijatelja životinja”!

Radionica je održana u saradnji sa partnerskom organizacijom Zooplanet iz Niša, čiji su volonteri predstavili osnovcima niske skole Radoje Domanović, kako da odgovorno brinu o kućnim ljubimcima, ali i da prepoznaju divlje vrste životinja koje žive u našoj zemlji. Svi mališani, dobili su na poklon album “Misija prijatelja životinja” posvećen životinjama.

Album “Misija prijatelja životinja” nije običan album! Nastao je u saradnji Panini, Pizzardi i ORCA i njime zajedno štitimo životinje u Srbiji! Kroz album, mališani na zabavan i edukativan način uče o životinjama, prirodi i njihovoj zaštiti, a kupovinom “sličica koje pomažu životinjama” deca i njihovi roditelji, obezbeđuju 100.000 obroka za životinje kojima je to najpotrebnije!

Album takođe podržava rad našeg dečjeg kluba ORkiCA – mesta gde kroz igru i druženje, na radionicama, akcijama i izletima koje organizujemo, deca istražuju i uče o prirodi i životinjama i gde zajedno smišljamo akcije pomoći životinjama!

Pridružite nam se u sakupljanju sličica kako bismo zajednički pomogli životinjama u Srbiji!