VELIKA GODIŠNJA IZLOŽBA PASA MEŠANACA – 4. mart 2018. godine

U nedelju, 4. marta 2018. godine, u okviru Međunarodne izložbe pasa svih rasa – CACIB, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizuje XIII Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca. Izložbu organizujemo u saradnji sa FARMINA PET FOODS i PLUS PLUS hranom za pse i uz podršku Kinološkog saveza Srbije i Beogradskog sajma.

Ovogodišnju izložbu organizujemo pod sloganom „Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime želimo da ukažemo koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje napuštenog mešanca. Zbog toga će na našoj izložbi Veterina Beograd udomljavati napuštene pse iz gradskog prihvatilišta.

Možda baš na našoj izložbi pronađete vašeg novog prijatelja!

PRIJAVE

Pozivamo vas da popunite registracioni formular i što pre rezervišete učešće za svog ljubimca! Popunjen registracioni forular pošaljite na email adresu: najmesanac@orca.rs. Ukoliko prijavljujete više od jednog ljubimca, molimo vas da popunite poseban registracioni formular za svakog psa. Poslednji rok za elektronske prijave je petak, 2.mart 2018. do 18h. Svoje pse možete prijaviti i u nedelju na dan izložbe. Prijave pasa počinju u 09:00, a program izložbe počinje u 11:00 sati u hali 1 Beogradskog sajma.

Svi psi koji učestvuju na izložbi moraju imati potvrdu o vakcinaciji protiv besnila i pasoš.

KATEGORIJE

Već po tradiciji, biraćemo NAJmešance u sledećim kategorijama: Najkicoš, Najumiljatiji mešanac ili mešanka, Najglasniji mešanac ili mešanka, Najčupaviji mešanac ili mešanka, Najklempaviji mešanac ili mešanka, Najneposlušniji mešanac ili mešanka, Najlepši rep, Najlepši par – dete i ljubimac i Najsličniji lik – psa čiji izgled je najsličniji njegovom vlasniku. Glavna nagrada pripašće NAJmešancu 2017. godine! Pored ovih kategorija, ove godine smo na osnovu predloga građana uveli još jednu kategoriju – Najtalentovaniji mešanac ili mešanka – pas koji ima trik ispod šape i zna to da pokaže!

RAZMENA SLIČICA ZA ALBUM “MISIJA PRIJATELJA ŽIVOTINJA”

Ove godine, sa zadovoljstvom organizujemo prvi u nizu susreta dece koja sakupljaju sličice albuma MISIJA PRIJATELJA ŽIVOTINJA. Na izložbi, deca će imati prilike da uz druženje, razmene duplikate svojih sličica. Album “Misija prijatelja životinja” nije običan album! Nastao je u saradnji Panini, Pizzardi i ORCA i njime zajedno štitimo životinje u Srbiji! Kroz album, mališani na zabavan i edukativan način uče o životinjama, prirodi i njihovoj zaštiti, a kupovinom “sličica koje pomažu životinjama” deca i njihovi roditelji, obezbeđuju 100.000 obroka za životinje kojima je to najpotrebnije!

MEŠANAC PHOTO SESSION

Učesnici izložbe će imati priliku da ovekoveče ovaj dan jednim PROFI PHOTO SESSION-OM. Fotografije će biti postavljene na ORCA Facebook stranici i moći će besplatno da se preuzmu.

VREDNE NAGRADE ZA POBEDNIKE I POKLONI ZA SVE

Svi učesnici izložbe mešanaca dobiće poklon paketić sa vrhunskom FARMINA PET FOODS i PLUS PLUS hranom za pse, kao i simpatičnu ORCA maramu, koju će njihov ljubimac s ponosom nositi u šetnji. Pobednike očekuju pehar i medalja, kao i naročito vredne i korisne nagrade koje su im ove godina pripremili FARMINA PET FOODS i PLUS PLUS hrana za pse.

ŠTA SPAJA ORCA, FARMINA PET FOODS & PLUS PLUS?

FARMINA PET FOODS, proizvođač hrane za kućne ljubimce iz Italije, ima za cilj da našim četvoronožnim prijateljima pruži zdravu i kvalitetnu ishranu, i time im omogući dug i srećan život. Distributer FARMINA PET FOODS proizvoda za Srbiju je beogradsko preduzeće PLUS PLUS doo .

Ono što je zajedničko za ovu vodeću marku i ORCA jesu vrednosti koje promovišemo. Zajednička misija jeste podrška postupanju vlasnika kućnih ljubimaca u skladu sa postulatima odgovornog vlasništva – ljubav i nega, poštovanje prava na dostojan život, adekvatan smeštaj i ishranu, prevencija i lečenje bolesti, kao i prihvatanje odgovornosti za  ponašanje naših članova porodice – kućnih ljubimaca.

Takođe, zalažemo se za netestiranje proizvoda na životinjama! Nijedna životnija nije žrtvovana da bi se dobila ne samo bezbedna, već i vrhunska hrana za kućne ljubimce.

Podržite izložbu pasa mešanaca i budite deo jedne plemenite priče