Slavica Squire i ORCA na istoj misiji: širenje dobrog

Prvi NLP trener u Srbiji i osnivač NLP instituta, Slavica Squire, proteklog vikenda održala je trening „Power life design“ namenjen kreiranju jasnih, živopisnih i ostvarljivih ciljeva za 2020. godinu. Ovaj događaj je bio poseban i po tome što su polaznici treninga prikupljali sredstva za rad ORCA u okviru akcije “Be The Power of Life”. 

Rekordnih 300 polaznika, posvećenih ličnom razvoju, okupilo se kako bi saznali kako da ostvare svoje želje i ciljeve i probude sve svoje potencijale. Tokom dvodnevnog treninga, Slavica Squire inspirisala je prisutne da svakim danom rade na sebi i postanu bolja verzija sebe.

“Power Life Desing 2019. godine, pamtiću po mnogim stvarima: po tome što je bio najbrojniji do sada, po pričama koje su polaznici podelili sa mnom i aplauzu koji smo moj tim i ja na kraju dobili. Razmenili smo predivnu energiju i zajedno učinili dobro delo prikupljajući sredstva za Organizaciju za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA”, izjavila je Slavica Squire.

 

Na dvodnevnom treningu predstavljen je i veliki uspeh ORCA – otvaranje prvog Studentskog doma za dobrobit životinja i zaštitu prirode „Ljubinka Vivčar“. Direktor ORCA i NLP trener, Elvir Burazerović, podelio je sa prisutnima dirljivu priču o tome kako je primena NLP edukacija doprinela uspehu kampanje „Ljubinkin legat“ tokom koje su prikupljena sredstva za opremanje Studentskog doma. 

Inspirisani ovom pričom, polaznici treninga „Power life design“ odlučili su da doniraju novčana sredstva ORCA i svojim primerom podstaknu druge da doprinesu – ne samo novčano, već i tako što će kroz volontiranje pokloniti svoje vreme i stručnost zaštiti životinja i prirode u Srbiji.

Naš Klub prijatelja svakodnevno raste. Zato vas pozivamo da i vi budete deo ove važne misije: 

  • mesečne donacije putem trajnog naloga: poklonite 500, 1000 dinara ili više svakog meseca u trajanju od 12, 24 meseca ili koliko god dugo želite i omogućite da učinimo još više za prirodu i životinje
  • volontiranje: poklonite svoje vreme i stručnost zaštiti životinja i prirode u Srbiji. Ako ste grafički dizajner, web dizajner, IT, PR, HR ili marketing stručnjak, advokat, nastavnik, vaspitač, biznis konsultant ili preduzetnik, ili ste možda neke sasvim druge struke – zajedno možemo učiniti više;

Budimo snaga života!