ORCA je ove godine prijatelj projektu Exit Festivala Life Stream sa sjajnom misijom podrške Svetskom programu za hranu Ujedinjenih nacija!

LIFE STREAM festival otvoren je 3. septembra. Već najavljen panel „Svesna muzika“ je i zvanično otvorio festival u 19h. Panel je dostupan i dalje na istom linku za one koji nisu imali priliku da ga prate uživo.

Nekoliko minuta pred zvanično otvaranje, pušten je i LIFE STREAM web portal. Life Stream možete pratiti na srpskom jeziku (LINK) ili na engleskom jeziku (LINK).

Projekat Exit Festivala, Life Stream, čiji smo prijatelj, održaće se uživo od 3. do 6. septembra na spektakularnoj bini smeštenoj u rovu Exit Dance Arene, dok će svoje online izdanje imati u dva posebna produžena vikenda od sredine meseca, u posebnim terminima od 17. do 20. i od 24. do 27. septembra

Life Stream će, uz velike muzičke zvezde podržati Svetski program za hranu Ujedinjenih nacija u sjajnoj misiji u pomoći onima kojima je to najpotrebnije, kao i u podizanju svesti o očuvanju planete Zemlje!

Saznaj više na ovom linku.

U prodaji je samo 250 karata po danu. Ako odlučite da odete na festival, ne zaboravite masku. Čuvajte sebe i druge!