KO ĆE BITI NAJMEŠANAC 2014?

Svetozar Cvetković, Biljana Srbljanović, dr Vladimir Magaš i Goran Vuković – pozivaju Vas da budete deo jedne dobre priče!

U nedelju, 7. decembra 2014., ORCA organizuje tradicionalnu Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca – u okviru 55. Međunarodne izložbe pasa svih rasa – CACIB Beograd – na Beogradskom sajmu – Hala 4 (prijave od 9:30, izožba počinje u 11 sati).

Prijavite svog mešanca za učešće u izložbi – popunite formular i poljite ga E-poštom: najmesanac@orca.rs(preuzmite formular u word ili pdf formatu)

Domaćin ovogodišnje izložbe će biti Svetozar Cvetković, naš poznati glumac.

Žiri u sastavu: Biljana Srbljanović – spisateljica i rediteljka, dr Vladimir Magaš – doktor veterinarske medicine i Goran Vuković – međunarodni kinološki sudija odabraće mešance koji najvernije opisuju sledeće titule:

  • Najveći kicoš – Pas koji posebnu pažnju poklanja svom držanju i fizičkom izgledu, lep, otmen, gord i pomalo uobražen
  • Najumiljatiji mešanac/mešanka – Sladak, prijemčiv i neobično nežan pas. Druželjubiv i uporan u ostvarivanju kontakta.
  • Najglasniji mešanac/mešanka – Pas prodornog laveža koji nikada ne prestaje
  • Najčupaviji mešanac/mešanka – Pas koji se može pohvaliti veoma upadljivom frizurom kod koje svaka dlaka vodi svoju politiku.
  • Najklempaviji mešanac/mešanka – Pas velikih i lepih ušiju, podložnih zakonu gravitacije
  • Najneposlušniji mešanac/mešanka – Pas koji je pogazio sva pravila škole lepog ponašanja i sa čijim vlasnikom sigurno saosećaju svi učesnici ove izložbe
  • Najplemenitiji pogled – Pas sa velikim, toplim očima koji odišu dobrotom i pitomošću
  • Najlepši rep – Pas sa lepim i negovanim repom koji se ‘dobro’ drži, ponosno pokazuje i veselo vrti
  • Najlepši par dete i ljubimac – Par koji pleni uzajmnom ljubavlju
  • Najsličniji lik – Pas koji najviše liči na svog vlasnika
  • Naj E-mešanac – najfotogeničniji mešanac koji je osvojio najviše lajkova fanova ORCA Facebook stranice!

Najmešanac 2014. – Mešanac koji je sam za sebe izložba u malom, to je pas koji najlegitimnije odražava sve osobine mešanca, a koji je zadržao svoj unikatan šarm

MEŠANAC PHOTO SESSION

I ove godine učesnici izložbe će imati priliku da ovekoveče ovaj dan jednim „Profi photo session-om”. Fotografije će biti postavljene na ORCA facebook i moći će besplatno da se preuzmu.

VREDNE NAGRADE I POKLONI

Održavanje izložbe omogućio je TRAINER hrana za pse. Svi posetioci izložbe mešanaca dobiće poklon paket sa vrhunskom TRAINER hranom za pse, BIOGANCE putni šampon za pse i šarmantnu ORCA maramu, koju će njihov ljubimac s ponosom nositi u šetnji. Pobednike očekuju pehar i medalja, kao i naročito vredne i korisne nagrade koje su im ove godina pripremio TRAINER.

PORUKA IZLOŽBE MEŠANACA

Ovogodišnjom izložbom pasa mešanaca želimo da ukažemo na značaj odgovornog vlasništva, kao dela kulture življenja čoveka i njegovih ljubimaca. Odgovorno vlasništvo znači brigu o potrebama kućnog ljubimca, a podrazumeva i obavezno obeležavanje, vakcinaciju i sterilizaciju životinje. Na ovaj način odgovoran vlasnik doprinosi i rešavaju mnogobrojnih društvenih problema, kao što su: problem napuštenih životinja, prenošenje zoonoza, ugrožavanja bezbednosti, zlostavljanja životinja i slično.

Izložbom mešanaca želimo da pokažemo koliko su mešanci posebni i šarmatni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da usvoje baš mešanca.

Budite i vi deo jedne dobre priče!