Preko 600 fotografija stiglo je na konkurs #klinciiljubimci

Veliko hvala deci koja su učestvovala u našem konkursu #klinciiljubimci i roditeljima koji su poslali fotografije – uživali smo gledajući divne fotografije prepune ljubavi koju deca i njihovi ljubimci međusobno dele. 

Članovima žirija, sastavljenom od naših volontera, nije bilo lako da odaberu favorite među više od 600 pristglih fotografija. Odabrane fotografije, nabolje su pokazale sledeće kvalitete:

  • Prikazuju blisku i nežnu vezu koju deca i ljubimci dele
  • Prikazuju zajedničko druženje i akciju: maženje, igranje, čitanje, vežbanje, izvođenje trikova, spremanje kuće, kuvanje, crtanje…
  • Dobar kvalitet fotografije: kadar, oštrina, svetlost i drugo.

Kroz konkurs #klinciiljubimci želimo da pokažemo blisku i nežnu vezu koju naša deca i njihovi ljubimci dele dok zajedno rastu i inspirišemo one koji još uvek razmišljaju da li da svom detetu nabave ljubimca da to obavezno urade. Nadamo se da će vam ove fotografije i reči dece i njihovih roditelja dočarati radost i mnogobrojne koristi odrastanja uz kućnog ljubimca

KONKURS “KLINCI I LJUBIMCI” – ODABRANE FOTOGRAFIJE

Nagrada: izlet u prirodu i knjige “Ničija kuca” i “Njegovo veličanstvo kućni ljubimac”.

Božinović Hana i Maza

Hana ima 5 godina od kada se rodila živi u društvu pasa, mačaka, konja i jednog magarca. Život sa životinjama i odrastanje uz njih Hani pruža stalnu mogućnost učenja o odgovornosti, razvoja empatije, nesebićnosti i bezuslovne ljubavi na čemu smo zahvalni svim našim ljubimcima.

Hana Božinović i Maza

Vulić Ognjen i Beka

Ogi i njegova kuca Beka zajedno rastu. Zajedno osvajaju svet i istražuju. Radoznali i veseli ulepšavaju svaki naš dan.

Kerkez Nina i jare

Kozica se zove Ružica. Nina je plava, Ružica crna. Nina priča kao navijena, Ružica ćuti i sluša. Zajednička osobina: neumorne u igri i skakanju.

Nina Kerkez i jare

Miljuš Mirko, Megi i Dunja

Od trenutka kada ih je prvi put pomazio, sa neka dva i po meseca, iz njega je izašla neka neverovatna sreća, zbog njih je propuzao sa pet meseci, kako bi ih stigao. One ga nasmeju kada je nervozan, njih šeta, mazi, hrani granulu po granulu i mislim da su ga one naučile da voli sve životinje, da ne bude sebičan i da bude nežan.

Prole Maša i Mica

Raj za oči dok se njih dve igraju. Mica je naš degustator ako se Maša igra u kuhinjici. Prava maza koja prati Mašu u stopu.

Stojiljković Mihailo, Šmizl i mačići

Mihailo ima poseban odnos prema mačkama oduvek i to su mu omiljene životinje. Mačora obožava i često voli da ga nosi iako više nije mače, ali Šmizl u tome uživa i jedva čeka maženje. Čim uđe u kuću Mihailo, i Šmizl se brzo preko kajsije popne na terasu i posmatra nas preko stakla.

FOTO KONKURS “KLINCI I LJUBIMCI” – UŽI IZBOR FOTOGRAFIJA

Nagrada: knjige “Ničija kuca” i “Njegovo veličanstvo kućni ljubimac”.