VELIKA GODIŠNJA IZLOŽBA PASA MEŠANACA – 5. mart 2017. godine

U nedelju, 5. marta 2017. godine, ORCA organizuje XII Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca uz podršku Kinološkog saveza Srbije i u saradnji sa Farmina Pet Foods i Plus plus hranom za pse. Izložba se održava na Beogradskom sajmu u Hali 1, u okviru Međunarodne izložbe pasa svih rasa – CACIB (prijavljivanje pasa je od 8 do 10:30, a izložba počinje u 11:00 sati).

Izložbom pasa mešanaca želimo da pokažemo koliko su mešanci posebni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da usvoje baš mešanca. Istovremeno, ovo je prilika da ukažemo na veliki značaj odgovornog vlasništva, koje treba da bude na umu svima koji reše da imaju kućnog ljubimca.

Prijavite se na vreme!

Vaše ljubimce možete prijaviti na dan izložbe od 8 do 10:30 časova u hali 1 Beogradskog sajma. Izložba počinje u 11 časova. Prijavu možete izvršiti i tako što ćete popuniti prijavni formular i poslati ga na: najmesanac@orca.rs Svi psi koji učestvuju na izložbi moraju imati potvrdu o vakcinaciji protiv besnila i pasoš.

Već po tradiciji, biraćemo NAJmešance u sledećim kategorijama: Najkicoš, Najumiljatiji mešanac ili mešanka, Najglasniji mešanac ili mešanka, Najčupaviji mešanac ili mešanka, Najklempaviji mešanac ili mešanka, Najneposlušniji mešanac ili mešanka, Najplemenitiji pogled, Najlepši rep, Najlepši par – dete i ljubimac i Najsličniji lik – psa čiji izgled je najsličniji njegovom vlasniku. Glavna nagrada pripašće NAJmešancu 2017. godine!

MEŠANAC PHOTO SESSION Učesnici izložbe će imati priliku da ovekoveče ovaj dan jednim „Profi photo session-om”. Fotografije će biti postavljene na ORCA Facebook i moći će besplatno da se preuzmu.

VREDNE NAGRADE ZA NAJBOLJE I POKLONI ZA SVE Svi učesnici izložbe mešanaca dobiće poklon paketić sa vrhunskom FARMINA PET FOODS i PLUS PLUS hranom za pse, kao i simpatičnu ORCA maramu, koju će njihov ljubimac s ponosom nositi u šetnji. Pobednike očekuju pehar i medalja, kao i naročito vredne i korisne nagrade koje su im ove godina pripremili FARMINA PET FOODS i PLUS PLUS hrana za pse.

ŠTA SPAJA ORCA, FARMINA PET FOODS & PLUS PLUS? 

FARMINA PET FOODS, proizvođač hrane za kućne ljubimce iz Italije, ima za cilj da našim četvoronožnim prijateljima pruži zdravu i kvalitetnu ishranu, i time im omogući dug i srećan život. Distributer FARMINA PET FOODS proizvoda za Srbiju je beogradsko preduzeće PLUS PLUS doo. Ono što je zajedničko za ovu vodeću marku i ORCA jesu vrednosti koje promovišemo. Zajednička misija jeste podrška postupanju vlasnika kućnih ljubimaca u skladu sa postulatima odgovornog vlasništva – ljubav i nega, poštovanje prava na dostojan život, adekvatan smeštaj i ishranu, prevencija i lečenje bolesti, kao i prihvatanje odgovornosti za  ponašanje naših članova porodice – kućnih ljubimaca.

Takođe, zalažemo se za netestiranje proizvoda na životinjama! Nijedna životnija nije žrtvovana da bi se dobila ne samo bezbedna, već i vrhunska hrana za kućne ljubimce.

Budite i vi deo jedne lepe i plemenite priče!