Ako je vaš posao iz snova da testirate tobogane, čuvate vile na egzotičnim ostrvima, jedete čokoladu ili pak testirate dušeke tako što ćete spavati na njima, ovo nije oglas za vas!

Ali …

Ako je vaš posao iz snova da posvećeno radite za dobro životinja i prirode, a da za to još i primate platu? I sve to u Srbiji.

Ako sanjate o poslu na kojem ćete svakodnevno učiti i usavršavati svoja znanja i veštine? Pritom želite da budete deo posvećene i optimistične ekipe koja veruje u pozitivne promene i svakodnevno ih stvara? Ekipe koja veruje u otvorenost i iskrenost i koja najviše očekuje sama od sebe.

Dinamična ste i komunikativna osoba? Možete bez problema da radite više stvari istovremeno? Uspešni ste u poštovanju rokova? Precizni ste, a istovremeno efikasni i brzo obavljate zadatke? Istrajni ste u obavljanju poslova?

Odlučni ste da svoje komunikacijske i organizacione sposobnosti stavite u službu opšteg dobra.

Imamo sjajnu vest za vas: ORCA proširuje tim sa dva nova člana:

  • Koordinator komunikacije koji je posvećen kreiranju sadržaja za web site, newsletter, socijalne medije (Fb, In, YT, Ld), sarađuje sa medijima, komunicira sa građanima putem e-maila, istražuje i analiza kako bi stalno radio na unapređivanju komunikacije.
  • Koordinator volontera i akcija koji je posvećen volonerima – okuplja ih, animira, obučava i pruža im podršku u obavljanju zadataka, organizuje volonterske i druge akcije&događaje, istražuje i analiza kako bi stalno radio na unapređivanju volonterske politike i organizaciji akcija.

Uslovi (za obe pozicije): odlično znanje engleskog jezika (pisana i usmena komunikacija), poželjno radno iskustvo na poslovima koji su obuhvaćeni opisom posla, NLP&coaching znanja i veštine. Rad se obavlja u kancelariji ORCA u Beogradu, puno radno vreme.

Način prijave: važno je da, pored biografije pošaljete i motivaciono pismo na office@orca.rs (subject maila: “Posao iz snova_vaše ime i prezime”) Ovaj poziv je otvoren do 14.12.2018. godine.

Priroda i životinje vas nestrpljivo čekaju.